Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 22 » Telegram зібрав на закритий раунд ICO заявок на $ 3,8 млрд
22:11
Telegram зібрав на закритий раунд ICO заявок на $ 3,8 млрд

Telegram зібрав на закритий раунд ICO заявок на $ 3,8 млрдЗ кінця минулого року в мережі активно обговорюють можливе первинне розміщення токенов (ICO) месенджера Павла Дурова Telegram, яке обіцяє бути найбільшим в історії.

Нещодавно Bloomberg писав, що Telegram планує отримати близько $ 850 млн тільки на закритому раунді інвестицій, участь в якому зможуть взяти тільки відібрані командою сервісу підприємці. Нові дані вказують на те, що збір заявок попереднього етапу ICO завершено, причому охочих вкластися в криптовалюта Дурова, яка проходить під назвою Gram, виявилося дуже багато.

Говорячи конкретніше, підсумкова сума по всім поданими заявками «близька до $ 3,8 млрд», що більш ніж вчетверо перевищує спочатку запланований обсяг інвестицій в рамках Pre-ICO. Про це «Відомостям» розповіли співробітник венчурного фонду, знайомий з учасниками цього ICO, і учасник синдикату інвесторів, який збирається вкластися в Telegram.

Ажіотаж настільки великий, що навколо первинного розміщення цілком може з'явитися ринок перепродажу токенов. Нібито затверджені аллокации (право на покупку певної кількості токенов) вже почали продавати. Співробітник великого венчурного фонду, на який посилається джерело, стверджував, що його співрозмовникам пропонували купити токени з націнкою в 20-30%. Інший співрозмовник розповідає, що «вторинна» частка може обійтися на 30-40% дорожче.

Також повідомляється, що заявок на участь в закритому раунді інвестицій було стільки, що керівництво Telegram змушене було відхилити ряд пропозицій, у тому числі від російських інвесторів.

Попередні витоку документації вказували на те, що мережа Telegram Open Network (TON) буде ставитися до систем Blockchain третього покоління. Вона нібито запропонує більш широкі можливості масштабування і більш високу швидкість обробки транзакцій, ніж існуючі мережі Bitcoin і Ethereum.

Також були відомості, що нові кріптомонети Gram можна буде добувати, використовуючи свої потужності для перевірки операцій в блокчейне. Якщо вірити витокам, прості користувачі зможуть купити токени Telegram в березні.

Сам Павло Дуров нічого не коментує, підприємець радить вірити тільки інформації на офіційному сайті Telegram.org і не слухати тих, хто обіцяє токени Telegram або право участі в ICO.

 

 

Категорія: Новини Skype | Переглядів: 1042 | Додав: mobian | Теги: криптовалюта Дурова, Telegram Open Network, Ton, ICO, Криптовалюта, Павло Дуров, Gram, telegram | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]