Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 16 » Павло Дуров запустить криптовалюту Gram
23:16
Павло Дуров запустить криптовалюту Gram

Павло Дуров запустить криптовалюту Gram

Мессенджер Telegram російського підприємця Павла Дурова запустить свою криптовалюта Gram до березня 2018 року.


Очікується, що буде проведено ICO (Initial Coin Offering) на суму близько $ 3-5 млрд. Багато експертів вважають, що це буде одне з найбільших ICO в історії. Одна з причин: Telegram це не стартап, це широко відомий месенджер, який має 180 млн користувачів і працює в усьому світі. Цікаво, що для покупки криптовалюта Gram потрібно «тверда валюта», така, як долари. Біткоіни прийматися не будуть.

Відповідна блокчейн-платформа отримає назву Telegram Open Network (TON), вона буде призначена для здійснення безпечних для користувача платежів. Пізніше, в четвертому кварталі поточного року, планується запустити електронний гаманець, за допомогою якого можна буде розплачуватися як звичайними грошима, так і криптовалюта.

Багато експертів відзначають, що власна криптовалюта дозволить месенджер уникнути тиску влади різних країн і дасть йому неймовірну ступінь свободи від будь-якого уряду або банків. Також це вирішить завдання монетизації додатка.

Видання TechCrunch підкреслює, що можливості, які криптовалюта відкриває для месенджера, величезні. Так, можна відправляти гроші в будь-яку точку світу без будь-якої комісії, більш того, про транзакції не дізнаються сторонні.

 

 

Переглядів: 961 | Додав: mobian | Теги: Павло Дуров, Ton, Gram, telegram, ICO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]