Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2015 » Май » 28 » Кияни тестують 3G+ від life:)
15:32
Кияни тестують 3G+ від life:)

life:) запросив своїх абонентів для тестування 3G-мережі в Києві. Близько 5% щасливчиків отримали SMS із запрошенням випробувати мобільний інтернет на швидкості 3G+ від life:). Оператор відкрив доступ цим абонентам до 3G-мережі і надав у безкоштовне користування 3 Гбайт мобільного інтернету на швидкості 3G+. 
Свій вибір life:) зупинив на найактивніших користувачах мобільного інтернету, що виявилося непростим завданням, оскільки в мережі life:) більше 5,21 мільйона абонентів, що користуються мобільним інтернетом. Також у вибірку потрапили ті абоненти, які користуються мобільними пристроями, що підтримують 3G - в мережі life:) загальне проникнення таких пристроїв становить 40%. 
При повному використанні тестових 3 Гбайт 3G-інтернету абоненти продовжать користуватися послугами мобільного зв'язку life:) за умовами свого поточного тарифного плану. Контролювати тестовий 3G-трафік і перевіряти залишок балансу абоненти можуть за коротким номером *121#. Тестування в Києві триватиме до 4 червня 2015 року та може бути продовжено.  

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 949 | Додав: JeraR | Теги: Кияни тестують 3G+ від life:) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]